Return Policy

For English: Return policy

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen in de regel circa 6,95 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Let wel, de klant is verantwoordelijk voor het terug verzenden naar het onderaan deze pagina opgegeven adres, dus geen Kiala of andere afhaalpunten.

Tip: neem altijd een vervoerder met een track en trace optie, dan komt er geen discussie als het zoekt raakt bij de post. Maak ook een foto van de producten en stuur deze eerst op. Dit voorkomt teleurstelling en onnodige verzendkosten aan jouw kant.

Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@fotoboekamsterdamamsterdam.nl en moet je het herroepingsformulier invullen.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangen van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Goede orde betekent een niet beschadigde of onverkoopbare staat.

Retour adres

Het product dient retour gestuurd te worden naar:

Koninklijke Kampert en Helm Rotaform B.V.
Zilverstraat 2 8211 AN Lelystad t.a.v. Fotoboek Amsterdam Amsterdam